maanantai 16. syyskuuta 2019

Huomenna ahma!

Voi, ihanuuden ihanuutta!
Kymmenisen vuotta sitten olimme kuuden kirjailijan voimin Ähtärissä vierailulla. Esiinnyimme yhdessä Ähtärin kirjastossa ja erikseen ympäri seutua. Matkan jälkimaininkeina jokin M.E. Kuusi -kirjailijanimi julkaisi kaksi nuortenkirjaa. Niitä oli hurjan hauskaa tehdä yhdessä.

Oli retkestä toinenkin seuraus. Kuljin yksin Ähtärin eläinpuistossa ja tulin ahma-aitauksen reunaan. Ylhäällä lojui ahma. Huusin sille: "Tule nyt tänne juttelemaan, äläkä ole niin kaukana," Se tuli ja seurasi minua omalla puolellaan aitaa sekä mennen että tullen. Meillä oli hyvät keskustelut. Siitä jäi päätös tehdä vielä joskus täysin väärämaineisesta ahmasta kirja.

Huomenna olen lähdössä uudelle retkelle Ähtäriin vain ja yksinomaan ahmaa tai ahmoja tapaamaan. Vielä en tiedä minkätyyppisen tai minkäikäisille suunnatun kirjan teen, mutta se selviää varmasti tämän reissun jälkeen. Kaikki aiheesta kiinnostuneet kustantajat voivat ilmottautua viimeistään ylihuomenna tai ainakin tällä viikolla. (Tähän pitäisi kai saada nauruhymiö).

Mitä muuta kivaa on tapahtunut? Ainakin kirjasto/vierashuone on jär-jes-tyk-ses-sä. Siis noin suunnilleen. Itse en oikein jaksa sitä vielä uskoa, vaan kurkkaan ovesta aina ohi mennessäni. On se söpö.

Kirja Minna C:n perheen elämästä Ellin kertomana on tukevasti painossa, valmis sen pitäisi olla viikon päästä. Se ehtii siis Turun kirjamessuille. Hylkykirja, tai siis Suomen lasten aarrelaivat odottaa vielä viimeisiä kuvia, joten sitä en pysty vielä messuilla valmiina näyttämään. Kertoa siitä voin. Siksikin, että yksi hylyistä on Turun laivaväylän vieressä, mutta erityisesti siksi, että olen siitä itse aina vaan yhtä innostunut. On meillä niin valtava historiallinen aarre rannikoillamme, että sulsittelen sitä ihan itse jokaisen luettavaksi.

Fritin kuva ja kiitos sille on vielä liitettävä tähän postaukseen. Se on oikea ja jokapäiväinen kuntohoitajani. Tänäänkin on käveltyjä kilometrejä tullut jo yhdeksän, eikä iltalenkkiä ole vielä tehty. Jokaisella lenkillä on satanut useammin kuin kerran. Lähtisinkö muka ulos näin monelle pitkähkölle lenkille tässä säässä  ilman Fritiä? En varmasti. Frit antaa minulle vahvasti voimia ja kuntoa tähän työhön. Kuutisen kiloa kuntouttajaa ja naurattajaa.
Kiitos pikkuinen!

1 kommentti:

 1. Mikä hieno todistus on, olen torpey clare ja olen naimisissa, onnellinen avioliittoani, vasta kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkauden, luottamuksen ja luottamuksen meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten täynnä avioeroa, myöhemmin erotimme. Vuosia avioeron jälkeen yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua piti BaBa ogbogo hieno ja erittäin henkinen mies, joka heitti rakkaus loitsu minulle ja sai EX palaamaan minulle 48 tunnin sisällä. Olen huolestunut, joten pudotan hänen sähköpostin tänne niille, joilla on parisuhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa. + 447440557868Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös seuraavissa asioissa ...

  (1) Lopeta avioero.
  (2) Loppumattomuus.
  (3) Onnea Spell.
  (4) Avioliitto.
  (5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.

  VastaaPoista